MBH Bank – Középvállalati Gálavacsora

Az MBH Bank Corporate üzletága a Millenáris rendezvényközpontban tartotta az idei év első középvállalati gálavacsoráját. Gasztrokülönlegességek mellett egyedi látványvilág várta a látogatókat.

2024, Budapest

Pancho Klub – Üzleti reggeli

A festői szépségű Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont adott otthont 2024 első Pancho Klub üzleti reggelijének.

2024, Felcsút

Hungarikum Alkusz – Konferencia

A Hungarikum Alkusz bemutatja:
2024-ben felfrissítjük a biztosítási piacot!

2024, Budapest

Mészáros Csoport
Karácsonyi Gálarendezvény – 2023

2023 karácsonyán is együtt ünnepelhettük az év sikereit. Az év végi gálának – hagyományainkhoz híven – a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont adott otthont. Ördög Nóra és Stohl András remek műsorvezetése mellett, díjátadó, nyereményjátékok és sztárfellépők is várták a vendégeket a Mészáros Csoport évzáró eseményén.

2023, Felcsút

Puskás Akadémia – Karácsonyi Gála

„Egy Szív” Ez volt a jelmondata a Puskás Akadémia karácsonyi gálájának, ahol egyedi mezbemutató, pezsgő hangulat és remek fellépők várták a vendégeket.

2023, Felcsút

MBH Bank – Karácsonyi Gála

Különleges projekt mappinggel, egyedi programokkal és remek fellépőkkel zárta az MBH Bank a 2023-es évet.

2023, Budapest

V-HÍD Karácsonyi Gála

Hazánk legnagyobb vasútépítő cége a V-HÍD Zrt. a MOM Sportban tartotta év végi, karácsonyi gáláját.

2023, Budapest

Hungarikum Alkusz – Karácsonyi Gála

Remek hangulat, különleges ételek, egyedi programok, ezek várták a vendégeket a Hungarikum Alkusz évzáró karácsonyi eseményén.

2023, Felcsút

ZÁÉV Zrt. – Karácsonyi Gála

A csaknem 80 éves múlttal rendelkezdő ZÁÉV Zrt. a 2023-as év sikereit, az egyedi Makovecz stílusban épült, Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontban ünnepelte.

2023, Felcsút

MBH Bank – Vállalati Konferencia

Különleges helyszín, egyedi hangulat és szakmájukban elismert előadók várták a vendégeket az MBH Bank Vállalati Konferenciáján a Budavári Lovarda megújult épületében.

2023, Budapest

MBH Bank – Befektetési Bank Gálaest

A Néprajzi Múzeum csodálatos épülete adott otthon az MBH Bank befektetési gálaestjének.

2023, Budapest

MBH Bank – Junior Príma díjátadó

A Duna Palota adott otthont az idei Junior Príma díjátadónak.

2023, Budapest

MBH Bank – Családi Piknik

Games Arénával, koncertekkel, egyedi testfestéssel, ügető bemutatóval és még sok egyéb izgalmas programmal vártuk az MBH Bank dolgozóit a Budapest Hungexpón.

2023, Budapest

Sunhill Rooftop & SkyBar megnyító

Szemet gyönyörködtető kilátás, egyedi hangulat és különleges gasztronómiai fogások várták a vendégeket a Naphegy festői ölelésében a Sunhill Rooftop & SkyBar megnyítóján.

2023, Budapest

MBH Bank – Business Stars’ Night

Másodjára került megrendezésre az MBH Bank nyárindító eseménye a Business Starts’s Night. A Várkert Bazár varázslatos panorámája mellett, gasztro különlegességek, egyedi produkciók és exkluzív hangulat várta a látogatókat.

2023, Budapest

7. Vál-völgyi Zsúr

Idén, immáron hetedjére, tértünk vissza a varázslatos Alcsúti Arborétumba, ez évben is rengeteg újdonsággal, ismert hazai fellépőkkel és remek hangulattal zártuk a 2 napos eseményt.

2023, Alcsúti Arborétum

Euroleasing Zrt. – Csapatépítő

Játékok, vidámság, foci és végül egy fergeteges buli… Ezek jellemezték az Euroleasing nyárindító csapatépítőjét.

2023, Eger

MBH Bank – Partnertalálkozó

Az MBH Bank meseszép báltermében került megrendezésre az újonnan létrejött bank egyik első partnertalálkozója.

2023, Budapest

MKIF Zrt. – Családi nap

A festői Lázár Lovasparkban, verőfényes napsütésben, sok játékkal, mosollyal és boldog arcal került megrendezésre az MKIF Zrt. első családi napja.

2023, Domonyvölgy

Mészáros Csoport
Karácsonyi Gálarendezvény – 2022

A Mészáros Csoport 2022-es évzáró eseménynek ismét a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont adott otthont. Ördög Nóra és Stohl András műsorvezetése mellett, díjátadó, nyereményjáték és sztárfellépők is várták a vendégeket.

2022, Felcsút

A V-Híd Zrt. és a cseh AZD Praha közös sajtótájékoztatójának szervezése

V4SIL néven vasúti biztosítóberendezéseket gyártó közös magyar-cseh vegyesvállalat alapításáról írt alá megállapodást a V-híd Zrt. és a AZD Praha s.r.o. A Sunhill Birsto-ban megtartott eseményen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Mészáros Lőrinc többségi tulajdonos is részt vett.

2022, Budapest

TV2 – 25 éves születésnap

Sztárok, csillogás, vörös szőnyeg és pezsgő hangulat… így ünnepelte a TV2 az elmúlt 25 évet.

2022, Budapest

Euroleasing Zrt. – Partnertalálkozó

Vagány oldtimerek, színes dekoráció és hamisíthatatlan karibi hangulat fogadta az Euroleasing ügyfeleit a Hintában és a Testnevelési Egyetemen.

2022, Budapest

Rádió1 Kitelepülés – Etele Pláza

Az Etele Pláza 1 éves születésnapja alkalmából Balázsékkal és sztárvendégekkel kísértük el a Rádió1-et rendhagyó kitelepülésükre.

2022, Budapest

Bochkor Szívesen+ Turné – Retro Rádió Roadshow

A Retro Rádióval közösen jártuk be egy roadshow keretin belül Magyarországot Soprontól egészen Miskolcig.

2022, Országos

Dancing with the Stars
Sajtótájékoztató

A különleges látványvilághoz, különleges helyszín is illik, ezért választottuk az Aranybástya Étterem impozáns teraszát a rendezvény helyszínéül. A sajtótájékoztató szikrázó hangulatát a „Crazy Rabbits” egyedi produkciója koronázta meg.

2022, Aranybástya Étterem

Mészáros Alapítvány
Konferencia
2022

2022-ben a Hunguest BÁL Resort adott otthon, az immáron hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Mészáros Alapítvány Konferenciának.

Az előző évhez hasonlóan a 2022-es konferencián is a kerekasztalbeszélgetéseken keresztül mutatunk be aktuális, az egész társadalmat érintő kérdéseket, témákat. A Konferencia témái között ugyanúgy szerepelt a biztonságpolitika, a hadtudomány és hadi technológia, a világgazdaságban jelentkező újabb recesszió, mint a kulturális identitás vagy épp a magyar gasztronómia.

2022, Balatonalmádi

Magyar Bankholding Zrt.
rendezvénye

A több, mint hatezer fős Magyar Bankholding Zrt. rendezvénynek a HUNGEXPO „G” „F” és „E” pavilonjai adtak otthont. Egyedi LED falat, hang és fénytechnikát, illetve színpadképet álmodtunk meg, különleges élményt nyújtva vendégeinknek.

2022, Budapest

Vál-völgyi Zsúr
2022

Két év kihagyás után, a VI. Vál-völgyi Zsúr, rengeteg újdonsággal, ismert hazai fellépőkkel és egyedi atmoszférával tért vissza a csodálatos Alcsúti Arborétum lankás tájai közé.

2022, Alcsúti Arborétum

MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt.
Business Stars’ Night rendezvénye

2022. június elején került megrendezésre az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. közös nyárköszöntő rendezvénye a Várkert bazárban.

2022, Budapest

MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt.
Private Banking Gála

A gálarendezvény a Szépművészeti Múzeumban került megrendezésre. Az est házigazdái Ördög Nóra és Gönczi Gábor voltak, a hangulatot  LED Balerinák műsora alapozta meg, a vendégeket pedig Havasi Balázs virtuóz zongorajátéka kápráztatta el.

2022, Budapest

Mészáros Csoport
Karácsonyi Gálarendezvény

A nagyszabású évzáró eseménynek a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont adott otthont. Az este során megrendezett díjátadón a cégcsoport legkiemelkedőbb teljesítményű dolgozóit díjazták. A hangulatról számos sztárfellépő gondoskodott.

2021, Felcsút

Mészáros Alapítvány Konferencia
2020

A Mészáros Alapítvány Konferencia 2017 óta minden év augusztusában kerül megrendezésre. 2020-ban a tapolcai Hunguest Hotel Pelion adott otthont a programsorozatnak. A többnapos rendezvényen a diákok is előadások keretében mutathatták be kutatásaik eredményeit. Emellett érdekes és hasznos előadások is színesítették a programot.

2020, Tapolca

Mészáros Alapítvány
Konferencia
2021

A 2021-es konferencián több újítás vezettünk be: a programok között már nem csak plenáris előadások voltak, hanem kerekasztal beszélgetések is.

A beszélgetéseket egy-egy vitaindító előadás alapozta meg. A hallgatóság a kérdéseit egy a rendezvényre fejlesztett telefonos applikáción keresztül tehette fel, mely élőben követte az előadásokat. 2021-ben az egerszalóki Saliris Resort és Spa adott otthont a programsorozatnak.

2021, Egerszalók

Vál-völgyi Zsúr
2019

A Vál-völgyi Zsúr a Váli-völgy lakói és vendégei számára életre hívott esemény. A kétnapos rendezvény színes programokat biztosít kicsik és nagyok számára egyaránt.

2019, Alcsúti Arborétum

Budapest Bank Zrt.
Aranygála 2021

2022. februárjában rendeztük meg a Budapest Bank Aranygála megnevezésű eseményt a Grand Hotel Esztergomban. A rendezvény minden évben egy választott tematika szerint kerül megrendezésre. Ebben az évben, nevéhez hűen az arany szín került a középpontba.

2022, Esztergom

Mészáros és Mészáros Zrt.
20 éves születésnap

A 20. születésnapját ünnepelő Mészáros és Mészáros Zrt. a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontban tartotta ünnepi rendezvényét, ahol színes zenei programok szórakoztatták a közönséget.

2022, Felcsút

OPUS TITÁSZ Zrt. és OPUS TIGÁZ Zrt.
Csapatépítő

„Újra együtt!” szlogennel indult az OPUS TIGÁZ és OPUS TITÁSZ 2021-es csapatépító rendezvénysorozata, amely négy helyszínt érintett. 2021 szeptemberében Domonyvölgyben, Debrecenben, Nyíregyházán és Szolnokon gyűltek össze a cégek dolgozói, hogy együtt tölthessenek egy kis időt és ismerkedjenek egymással. A rendezvénysorozaton több, mint 1500 dolgozó vett részt. Közös emlékként mindegyik helyszínen betűket formáztak meg a résztvevők, ezeket kis utómunkával egy egységes felirattá formáztuk, amely a 2021-es év hívószavává vált a cégek számára.

2021, Domonyvölgy-Debrecen-Nyíregyháza-Szolnok

Budapest Bank Zrt.
Csillag és Csúcsdíj díjátadó

Az este során a Budapest Bank Zrt. kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáit díjazta. A jelölteket saját munkatársaik nevezték egy egységes szempontrendszer szerint. A rendezvény az Európai Event Centerben rendeztük meg. A strandot idéző helyszín medencéjében egy vitorlás is helyett kapott, mint elengedhetetlen kelléke a balatoni hangulatnak.

2021, Budapest

V-Híd Zrt.
5 éves születésnap és az SMD-80 vágányépítő géplánc átadója

2020. szeptemberében került sor a V-Híd fennállásának ötödik évfordulóját ünneplő eseményre. A magyarországi építőipar egyik legfiatalabb, legdinamikusabban fejlődő vállalata, amely az ország számos pontján valósít meg vasútépítési projekteket. A jubileum alkalmából az SMD-80 vágányépítő géplánc átadására is sor került. A Debrecen Tócóvölgy vasútállomás melletti terület szolgált az átadás helyszínéül.

2020, Debrecen