Euroleasing Zrt. – Csapatépítő

Játékok, vidámság, foci és végül egy fergeteges buli… Ezek jellemezték az Euroleasing nyárindító csapatépítőjét.

2023, Eger

MBH Bank – Partnertalálkozó

Az MBH Bank meseszép báltermében került megrendezésre az újonnan létrejött bank egyik első partnertalálkozója.

2023, Budapest

MKIF Zrt. – Családi nap

A festői Lázár Lovasparkban, verőfényes napsütésben, sok játékkal, mosollyal és boldog arcal került megrendezésre az MKIF Zrt. első családi napja.

2023, Domonyvölgy

Mészáros Csoport
Karácsonyi Gálarendezvény – 2022

A Mészáros Csoport 2022-es évzáró eseménynek ismét a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont adott otthont. Ördög Nóra és Stohl András műsorvezetése mellett, díjátadó, nyereményjáték és sztárfellépők is várták a vendégeket.

2022, Felcsút

A V-Híd Zrt. és a cseh AZD Praha közös sajtótájékoztatójának szervezése

V4SIL néven vasúti biztosítóberendezéseket gyártó közös magyar-cseh vegyesvállalat alapításáról írt alá megállapodást a V-híd Zrt. és a AZD Praha s.r.o. A Sunhill Birsto-ban megtartott eseményen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Mészáros Lőrinc többségi tulajdonos is részt vett.

2022, Budapest

TV2 – 25 éves születésnap

Sztárok, csillogás, vörös szőnyeg és pezsgő hangulat… így ünnepelte a TV2 az elmúlt 25 évet.

2022, Budapest

Euroleasing Zrt. – Partnertalálkozó

Vagány oldtimerek, színes dekoráció és hamisíthatatlan karibi hangulat fogadta az Euroleasing ügyfeleit a Hintában és a Testnevelési Egyetemen.

2022, Budapest

Rádió1 Kitelepülés – Etele Pláza

Az Etele Pláza 1 éves születésnapja alkalmából Balázsékkal és sztárvendégekkel kísértük el a Rádió1-et rendhagyó kitelepülésükre.

2022, Budapest

Bochkor Szívesen+ Turné – Retro Rádió Roadshow

A Retro Rádióval közösen jártuk be egy roadshow keretin belül Magyarországot Soprontól egészen Miskolcig.

2022, Országos

Dancing with the Stars
Sajtótájékoztató

A különleges látványvilághoz, különleges helyszín is illik, ezért választottuk az Aranybástya Étterem impozáns teraszát a rendezvény helyszínéül. A sajtótájékoztató szikrázó hangulatát a „Crazy Rabbits” egyedi produkciója koronázta meg.

2022, Aranybástya Étterem

Mészáros Alapítvány
Konferencia
2022

2022-ben a Hunguest BÁL Resort adott otthon, az immáron hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Mészáros Alapítvány Konferenciának.

Az előző évhez hasonlóan a 2022-es konferencián is a kerekasztalbeszélgetéseken keresztül mutatunk be aktuális, az egész társadalmat érintő kérdéseket, témákat. A Konferencia témái között ugyanúgy szerepelt a biztonságpolitika, a hadtudomány és hadi technológia, a világgazdaságban jelentkező újabb recesszió, mint a kulturális identitás vagy épp a magyar gasztronómia.

2022, Balatonalmádi

Vál-völgyi Zsúr
2022

Két év kihagyás után, a VI. Vál-völgyi Zsúr, rengeteg újdonsággal, ismert hazai fellépőkkel és egyedi atmoszférával tért vissza a csodálatos Alcsúti Arborétum lankás tájai közé.

2022, Alcsúti Arborétum

MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt.
Business Stars’ Night rendezvénye

2022. június elején került megrendezésre az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. közös nyárköszöntő rendezvénye a Várkert bazárban.

2022, Budapest

Magyar Bankholding Zrt.
rendezvénye

A több, mint hatezer fős Magyar Bankholding Zrt. rendezvénynek a HUNGEXPO „G” „F” és „E” pavilonjai adtak otthont. Egyedi LED falat, hang és fénytechnikát, illetve színpadképet álmodtunk meg, különleges élményt nyújtva vendégeinknek.

2022, Budapest

MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt.
Private Banking Gála

A gálarendezvény a Szépművészeti Múzeumban került megrendezésre. Az est házigazdái Ördög Nóra és Gönczi Gábor voltak, a hangulatot  LED Balerinák műsora alapozta meg, a vendégeket pedig Havasi Balázs virtuóz zongorajátéka kápráztatta el.

2022, Budapest

Mészáros Csoport
Karácsonyi Gálarendezvény

A nagyszabású évzáró eseménynek a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont adott otthont. Az este során megrendezett díjátadón a cégcsoport legkiemelkedőbb teljesítményű dolgozóit díjazták. A hangulatról számos sztárfellépő gondoskodott.

2021, Felcsút

Mészáros Alapítvány Konferencia
2020

A Mészáros Alapítvány Konferencia 2017 óta minden év augusztusában kerül megrendezésre. 2020-ban a tapolcai Hunguest Hotel Pelion adott otthont a programsorozatnak. A többnapos rendezvényen a diákok is előadások keretében mutathatták be kutatásaik eredményeit. Emellett érdekes és hasznos előadások is színesítették a programot.

2020, Tapolca

Mészáros Alapítvány
Konferencia
2021

A 2021-es konferencián több újítás vezettünk be: a programok között már nem csak plenáris előadások voltak, hanem kerekasztal beszélgetések is.

A beszélgetéseket egy-egy vitaindító előadás alapozta meg. A hallgatóság a kérdéseit egy a rendezvényre fejlesztett telefonos applikáción keresztül tehette fel, mely élőben követte az előadásokat. 2021-ben az egerszalóki Saliris Resort és Spa adott otthont a programsorozatnak.

2021, Egerszalók

Vál-völgyi Zsúr
2019

A Vál-völgyi Zsúr a Váli-völgy lakói és vendégei számára életre hívott esemény. A kétnapos rendezvény színes programokat biztosít kicsik és nagyok számára egyaránt.

2019, Alcsúti Arborétum

Budapest Bank Zrt.
Aranygála 2021

2022. februárjában rendeztük meg a Budapest Bank Aranygála megnevezésű eseményt a Grand Hotel Esztergomban. A rendezvény minden évben egy választott tematika szerint kerül megrendezésre. Ebben az évben, nevéhez hűen az arany szín került a középpontba.

2022, Esztergom

Mészáros és Mészáros Zrt.
20 éves születésnap

A 20. születésnapját ünnepelő Mészáros és Mészáros Zrt. a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontban tartotta ünnepi rendezvényét, ahol színes zenei programok szórakoztatták a közönséget.

2022, Felcsút

OPUS TITÁSZ Zrt. és OPUS TIGÁZ Zrt.
Csapatépítő

„Újra együtt!” szlogennel indult az OPUS TIGÁZ és OPUS TITÁSZ 2021-es csapatépító rendezvénysorozata, amely négy helyszínt érintett. 2021 szeptemberében Domonyvölgyben, Debrecenben, Nyíregyházán és Szolnokon gyűltek össze a cégek dolgozói, hogy együtt tölthessenek egy kis időt és ismerkedjenek egymással. A rendezvénysorozaton több, mint 1500 dolgozó vett részt. Közös emlékként mindegyik helyszínen betűket formáztak meg a résztvevők, ezeket kis utómunkával egy egységes felirattá formáztuk, amely a 2021-es év hívószavává vált a cégek számára.

2021, Domonyvölgy-Debrecen-Nyíregyháza-Szolnok

Budapest Bank Zrt.
Csillag és Csúcsdíj díjátadó

Az este során a Budapest Bank Zrt. kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáit díjazta. A jelölteket saját munkatársaik nevezték egy egységes szempontrendszer szerint. A rendezvény az Európai Event Centerben rendeztük meg. A strandot idéző helyszín medencéjében egy vitorlás is helyett kapott, mint elengedhetetlen kelléke a balatoni hangulatnak.

2021, Budapest

V-Híd Zrt.
5 éves születésnap és az SMD-80 vágányépítő géplánc átadója

2020. szeptemberében került sor a V-Híd fennállásának ötödik évfordulóját ünneplő eseményre. A magyarországi építőipar egyik legfiatalabb, legdinamikusabban fejlődő vállalata, amely az ország számos pontján valósít meg vasútépítési projekteket. A jubileum alkalmából az SMD-80 vágányépítő géplánc átadására is sor került. A Debrecen Tócóvölgy vasútállomás melletti terület szolgált az átadás helyszínéül.

2020, Debrecen