41. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás – Takarékbank Zrt.

A Takarékbankkal és az MKB Bankkal közösen álmodtuk meg ezt a letisztult és elegáns standot az AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállításra.

Budapest, 2023.

Portfolio Lakáskiállítás – Takarékbank Zrt.

Immáron másodjára vittük el meg a MOM Sportban megrendezésre kerülő Portfolio Lakáskiállításra a Takarékbank standját.

Budapest, 2022.

Bábolnai Gazdanapok – Standépítés

A Bábolnai Gazdanapokra készülve gondoltuk újra a Takarékbank és a MKB bank standját, amit egy fagyis pulttal is kiegészítettünk.

Bábolna, 2022.

Budavári Borfesztivál – Standépítés

A 2022. szeptember 8-11. között megrendezésre került Budavári Borfesztiválon a Dereszla pincészet nagyszerű borai mellett prémium Cervinus sajtokat is kóstolhattak a látogatók.

Budapest, 2022.

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow 2022 – Standépítés

A Takarékbank és az MKB Bank megbízásából készítettük el és álmodtuk meg ezt a természetközeli standot a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShown.

Mezőfalva, 2022.

FEHOVA – Standépítés
(Vért Vadászati Kft.)

2022-ben rövid szünet után újra megrendezésre került a régió legjelentősebb fegyver-, horgászati és vadászati kiállítása. A vendégek száma meghaladta a 25.000 látogatót és közel 200 kiállító vett részt rajta. A Vért Vadászati Kft. standját egy valós méreteket öltött vadászház és egy egyedi Jeep díszítette.

Budapest, 2022.

OMÉK 2021 –
Standépítés

Hazánk legnagyobb mezőgazdasági és agrár kiállításán a Gallicoop Zrt., a KALL Ingredients Kft.,a  Viresol Kft. és a Talentis Agro Zrt. elképzeléseit valósítottuk meg.

Budapest, 2021.

Labdarúgó-akadémiai Szemle,
kiadványszerkesztés

A Puskás Akadémia – Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és tudományos folyóirata a Labdarúgó-akadémiai Szemle, amely félévente jelenik meg.

Országos, 2021-től

Labdarúgás és Tudomány,
könyvszerkesztés

A Puskás Akadémia és a Testnevelési Egyetem közös tankönyve, a modern utánpótlás labdarúgás szakmai és tudományos részegységeit dolgozza fel. A kiadvány megvalósulásában vettük részt.
Országos, 2020.

WATT Energiaital –
Marketingeszközök gyártása

Egy különleges WATT X NINJA WARRIOR promóció kapcsán valósítottuk meg ügyfelünk elképzeléseit, így több olyan POS és POP eszközt is gyártottunk, ami az arculathoz illeszkedően tudta bemutatni ezt a egyedi kiadású energiaitalt.

Budapest, 2021.

Magyar Vöröskereszt
adománycsomagok 2020

A Mészáros Csoport megbízásából a Magyar Vöröskereszt számára több, mint 10.000 darab adománycsomag készült, ezzel segítve a szervezet munkáját a karácsonyi ünnepek előtt. A csomagba tartós élelmiszerek kerültek, melyeket a Vöröskereszt osztott szét.

Budapest, 2020.

Magyar Vöröskereszt
adománycsomagok 2021

A Mészáros Csoportnak különösen fontos a családok megsegítése, a hagyománnyá váló ajándékcsomag összeállítást és logisztikai munkákat 2021-ben is ránk bízta.

Budapest, 2021.

OPUS TITÁSZ Telephely és
Ügyfélkapcsolati váró rebranding

Az OPUS TITÁSZ arculati megújulását segítettük a telephelyek és ügyfélkapcsolati várók dekorációjának cseréjével. A projektben több, mint 30 telephely és alállomás újult meg, kisebb-nagyobb mértékben.

Kelet-Magyarország, 2021.

Zalaco Zrt. Weboldal

Nyugat-Magyarország legnagyobb pékséghálózata azzal keresett meg minket, hogy új, innovatív és átlátható oldalt szeretne, ebben az izgalmas projektben segítettük ügyfelünket a megújulás útján.

Országos, 2021.